joi, 5 februarie 2009

Daniela Crudu, goală în Playboy

Update 2010: Mai multe aflaţi AICI
Ieri după-amiază, paparazzii Cancan au intrat întîmplător în clubul Shade din Piaţa Română, unde au avut o surpriză de proporţii. Au dat nas în nas cu Daniela Crudu, asistenta lui Razvan şi Dani, complet dezbrăcată. Daniela se pregatea pentru un pictorial fierbinte ce va aparea intr-unul dintre numerele viitoare ale revistei "Playboy". Surprinsă de apariţia unei persoane străine, Crudu a încercat să se ascundă, ruşinîndu-se brusc. Paparazzii au văzut, în timp ce se îndreptau spre iesire, tatuajul pe care Daniela şi l-a facut în zona intimă şi pe care, probabil, cititorii revistei "Playboy" îl vor putea vedea în detaliu.
Update: Daniela Crudu şi-a început cariera de dansatoare în cluburi de la vîrsta de 16 ani, făcîndu-şi repede foarte multe prietene în această breaslă. Una dintre cele mai bune amice ale ei este şi Georgiana, o tînără alături de care a dansat multă vreme în clubul Cuando şi cu care a plecat, se pare, la un moment dat, şi în Liban printr-o agenţie patronată de două femei. În prezent, Georgiana a evoluat la rîndul ei de la statutul de dansatoare de club la cel de trupă, făcînd parte din echipa de dansatoare a cîntăreţei Cristina Rus. De-a lungul timpului, prietenia dintre Daniela şi Georgiana a cunoscut şi momente mai grele, cînd cele două s-au mai ciondănit. La nervi, Georgiana a povestit mai multor cunoştinţe de-ale ei că Daniela este bisexuală. De altfel, asistenta lui Razvan şi Dani a şi declarat într-un interviu pe care l-a acordat revistei FHM pe vremea cînd avea 18 ani că nu exclude varianta de a avea "o relaţie amoroasă cu o tipă". "Sigur că da! Dar nu cred că ar fi relaţie, poate doar să vad cum este. Eu mă plictisesc destul de repede şi nu cred că m-ar ţine mult", a spus nonşalant Daniela.

Pînă la incendiarul pictorial cu Daniela Crudu mai aveţi şi voi puţintică răbdare...
Update:
Toate pozele din Playboy luna martie cu Daniela Crudu AICI
Filmul de prezentare AICI

3 comentarii:

Mihai spunea...

33 de poze sexy cu Daniela Crudu. Excelent! Este o gagicuta de nota 10. Mi-as petrece cu ea o noapte la Ibiza. Pentru doua mii de euroi cred ca pot face acest lucru. Sa ma frece de sus si pana jos cu limba ei de vipera si sa simta langa fluturas pe marele Yeti, madularul cel vanos.

Anonim spunea...

e frumoasa si draguta

Anonim spunea...

dragutaaaaaaaaaaaaaaa