miercuri, 29 decembrie 2010

Serban Huidu este în comă

Şerban Huidu este în comă după ce a suferit un grav accident de schi în staţiunea austriacă Innsbruck. Totul AICI

Serban Huidu la ski in Austria


Update:Mihai Găinuşă a declarat pentru Gândul că Huidu "o să scape" după acest accident, dar este îngrijorat în legătură cu ce se va întâmpla după aceea.
Conform Gândul, Mihai Găinuşă a plecat joi dimineaţă la Innsbruck pentru a fi alături de familia prietenului său.

Şerban Huidu este în comă indusă, de miercuri seară, ca urmare a accidentului suferit pe o pârtie de schi din Austria, miercuri. Potrivit reprezentanţilor Prima TV, el este supus în continuare investigaţiilor medicale, pe parcursul zilei de joi urmând ca medicii să facă publice mai multe informaţii despre starea acestuia.
Starea lui Şerban Huidu este în prezent stabilă, pe parcursul nopţii de miercuri spre joi nefiind înregistrate complicaţii.
Potrivit site-ului TT.com, Huidu a căzut aproximativ trei metri printre copacii de lângă pârtia de schi. Huidu purta o cască. Site-ul mai notează că Huidu a fost preluat de salvamontişti, fiind apoi transportat la Spitalul Universitar din Innsbruck cu un elicopter. Serban Huidu ar fi încercat să evite un grup de copii, a pierdut controlul schiurilor şi s-a izbit frontal de un copac. În urma impactului a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Niciun comentariu: