miercuri, 2 martie 2011

Meciul lui Bute cu Magee va fi transmis de B1TV
Meciul de box dintre Lucian Bute şi Brian Magee, care este programat la 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, va fi transmis de B1TV, a anunţat Federaţia Română de Box.
B1TV a confirmat achiziţionarea drepturilor de transmisie a meciului pe care Lucian Bute îl va avea cu Brian Magee în data de 19 martie 2011 la Montreal, a anunţat federaţia.

Lucian Bute îşi va pune centura în joc pentru a şaptea oară pe 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee.
Bute, 27 de victorii din tot atâtea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oară la profesionişti împotriva unui pugilist european, după rusul Serghei Tatevosian şi danezul Lolenga Mock.

Lucian Bute a câştigat titlul mondial în versiunea IBF la 19 octombrie 2007, după ce l-a învins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reuşit să-şi apere cu succes centura în alte şase rânduri. La începutul lunii noiembrie 2010, Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul de televiziune american Showtime.

Brian Magee, în vârstă de 35 de ani, a disputat 38 de partide în carieră, reuşind să câştige 34 (24 prin KO), pierzând trei şi remizând o dată.