joi, 3 martie 2011

Primul târg de carte SF şi Fantasy, pe 26 şi 27 martie, la Muzeul Ţăranului Român

Pe lângă cărţi în limbile română şi engleză, vizitatorii vor găsi la faţa locului şi e-Readere încărcate cu cele mai îndrăgite titluri ale genului, în format digital. Astfel, le vor putea testa şi vor decide singuri dacă avantajele acestor dispozitive electronice destinate lecturii se pot compara cu bucuria de a ţine în mână o carte şi de a o răsfoi.

Evenimentul nu se limitează la a fi un simplu loc unde vizitatorii pot să cumpere cărţile dorite. "Final Frontier" va fi şi un prilej de socializare, de a afla informaţii şi de a învăţa lucruri noi. În spaţiul special amenajat pentru prezentări, editurile vor vorbi despre cele mai noi titluri din colecţiile SF şi Fantasy, iar invitaţii speciali - cunoscuţi autori ai genului - vor purta un dialog pe teme SF & Fantasy cu cei prezenţi.
În plus, artistul Octav Ungureanu va susţine pentru toţi cei interesaţi ateliere de benzi desenate, iar Mihai Lalu, de la tarabadejocuri.ro, va face o introduce în lumea boardgame-urilor.

Toate acestea sunt presărate cu diverse concursuri pentru vizitatori, iar la sfârşitul târgului, cei care au cumpărat cărţi sau alte produse intră automat în tombola cu premii surpriză.
Evenimentul este organizat de bookblog.ro, care este cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste patru ani de existenţă, acesta a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite.

3 comentarii:

Anunturi Iasi spunea...

Buna
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc toate cele bune.

Gabriel @ Cool Things spunea...

Buna ziua,

V-ar interesa un link exchange cu
http://cool-finder.blogspot.com ?

Daca da, va rog sa ma treceti cu titlul Cool Things
si sa imi lasati un comentariu pe blog in care sa imi spuneti cu ce titlu doriti sa va trec.

Dung Thùy spunea...

play now: best of action games
action games for pc